O nama | About us

Linia2 naziv je prve ekskluzivne linije namještaja dvojca Danijela i Marka Miholića.
Nakon višegodišnjeg uređivanja stambenih i poslovnih interijera te izrade scenografija za evente i modna događanja, napravili su prekretnicu u privatnom i poslovnom životu i preselili 20-ak kilometara dalje od Zagrebačke vreve.
Inspirirani šumom i vjetrom koji ih svakodnevno okružuju izgradili su viziju potpuno drugačijeg stila namještaja od onog što su radili do tada. Tako je nastala linija namještaja pod nazivom Linia2. U svakom komadu vidljiva je kreativnost, preciznost, inovativnost, pouzdanost i kvaliteta te je stoga ovaj namještaj pogodan za uređenje svakog, pa i najzahtjevnijeg doma, poslovnog, uredskog, ugostiteljskog objekta i hotela.
Svaki komad namještaja nosi ime pojedinog vjetra, a izrađen je od najkvalitetnijih materijala – slavonskog hrasta i MDF u mat struktur laku te u jeli i pločastom mat iveralu presvučenom folijom prirodne teksture drveta. Tapecirani dio namještaja izrađen je od najkvalitetnijih tkanina poznatog hrvatskog brenda.
Idejni kreator Danijel posebno je ponosan na dizajn nogica, koje su kose, i na taj način brend Linia2 čine prepoznatljivim u svijetu dizajna namještaja.
Od prosinca prošle godine njihovi radovi izloženi su u showroomu shopping centra Point te ih je moguće vidjeti svaki dan.
Ukoliko tražite nešto moderno, urbano, čisto, a ipak posebno i drugačije, kolekcija Linia2 pravi je izbor za svaki prostor.